Web Analytics

Comportamentul vizitatorilor de pe site-ul tău îți poate oferi informații importante despre aceștia. Te ajutăm să afli mai multe despre ei!

Înainte de a investi în publicitate online, trebuie să te asiguri că site-ul pe care va ajunge traficul este pregătit pentru înregistrarea corectă a rezultatelor. Doar așa vei putea analiza efectul investiției și vei putea decide ce funcționează pentru tine.

Colectare date

Colectarea datelor este doar primul pas. Ele trebuie interpretate corect. Echipa noastră este specializată în zona de web analytics. La fel ca și în cazul campaniilor de Pay Per Click, echipa de web analytics are o experiență vastă de analiză și interpretare a datelor.

Analizare date

Atunci când vizitatorii ajung pe site, dar nu realizează o acțiune specifică (completarea unui formular, plasarea unei comenzi, descărcarea unei prezentări, vizionarea unui material video etc.), trebuie identificate motivele. Noi știm să analizăm aceste date.

Professional SEO services

Optimizare Web

Rapoartele despre publicul care îți frecventează site-ul sunt un instrument puternic de marketing pentru că te ajută să înțelegi comportamentul clientului tău. Îți oferim toate informațiile necesare despre acesta!

Comportamentul vizitatorului pe site

Trafic pe site

Transformarea datelor în unelte de marketing

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre

Analizăm comportamentul vizitatorilor de pe site.