User Experience
(UX) Design

Departamentul nostru dedicat îți oferă servicii complete, începând de la cercetare calitativă și cantitativă pentru înțelegerea profilului utilizatorilor, a nevoilor și a comportamentului acestora, continuând cu generarea de soluții (wireframes, userflows, prototypes), testare, crearea de rapoarte de audit și identificarea potențialelor îmbunătățiri.

Îmbinăm tehnologia și creativitatea, inclusiv în zona de web & mobile development, ceea ce ne face să putem răspunde la cel mai înalt standard chiar și celor mai exigente solicitări din partea clienților.

Viziune

Când ajungi pe un site nou ești atras de culori, linii, forme care te pot cuceri și te pot convinge să continui navigarea. Site-ul este un instrument de marketing care poate aduce numeroși clienți noi pentru afacerea ta. Prin serviciile noastre de webdesign surprindem unicitatea unui proiect și viziunea clienților noștri.

Design atractiv

Conversion creează website-uri intuitive, moderne, smart, dinamice care nu numai că atrag trafic și generează conversii, dar care impresionează și prin design. Ele sunt prietenoase și responsive indiferent de device-ul pe care îl folosești.

 

De asemenea, ne concentrăm pe optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare astfel încât potențialii clienți să ajungă ușor la site, din orice browser, și să găsească rapid informațiile de care au nevoie.

Professional SEO services

Identitatea vizuală a brandului

Transmitem vizual valorile brandului tău.

Platforme moderne, ușor de folosit

Logo

Concepte și idei noi

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre

Un design atrăgător generează vânzări.