User experience

Ai sau vrei un website sau o aplicație de mobil și dorești să-i oferi utilizatorului o experiență plăcută de navigare? Ai vrea să îi oferi rapid și corect răspunsul la orice nevoie și totodată vrei să te asiguri că obiectivele tale de business sunt îndeplinite?

Procesul nostru de creare, testare și auditare a aplicațiilor web și mobile îmbină cele mai bune practici și expertiza specialiștilor noștri în User Experience cu teste de Usability efectuate cu persoane reale, selectate în funcție de target-ul specific fiecărei aplicații.

Specificații funcționale

Dezvoltăm profile de utilizator și identificăm așa numitele „customer journies”. Desenăm mockup-uri și validăm fiecare interacțiune a utilizatorilor pentru a ne asigura că acțiunile sunt intuitive. Construim apoi un document final de specificații funcționale detaliate pe baza căruia se poate construi aplicația.

Audit user experience

Prin realizarea unei analize de user experience, identificăm elementele care pot fi îmbunătățite, ce au un impact major asupra experienței utilizatorilor. La sfârșitul analizei primești un raport complet cu rezultatele analizei, ce poți îmbunătăți și mai ales cum să faci aceste îmbunătățiri.

Teste și studii de usability

Rezultatele studiilor de usability, realizate cu oameni care se potrivesc profilurilor de utilizatori ai site-ului tău, aduc informații importante privind eventualele probleme de user experience. Îți oferim un raport complet cu aceste rezultate și recomandări de îmbunătățire a experienței de utilizare a site-ului.

Prin implicarea în orice stadiu din ciclului de dezvoltare al aplicațiilor, ne asigurăm că utilizatorul final este elementul central al acestora, iar activitățile sale sunt intuitive în fiecare punct de interacțiune cu interfața aplicațiilor.

Professional SEO services

Consultanță user experience

 

Odată ce realizezi importanța experienței utilizatorului, vei observa că există multe arii care necesită consultață din partea unui specialist. Dacă nu știi de unde să începi, dar vrei ca site-ul tău să fie bine optimizat pentru utilizator, apelează la serviciile noastre de consultanță!

Consultanță Usability

 Consultanță design de fluxuri și interfețe

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre

Apelează la specialiștii noștri în User Experience (experiența utilizatorului).