Search Engine Optimization (SEO)

 

Află mai multe despre optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare!

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare este unul dintre cele mai mari avantaje de care poate beneficia afacerea ta online.

Rezultate Organice

Te ajutăm să aduci site-ul în primele poziții pe Google pentru căutările relevante de fiecare dată când un utilizator caută produsele sau serviciile pe care le oferi.

SEO On-Page

Pentru a fi bine indexat, conținutul site-ului tău trebuie să fie citit ușor de motoarele de căutare. Modificăm codul site-ului pentru optimizare și indexare cât mai bună.

Link building

Cu cât site-ul tău primește mai multe link-uri de la surse de încredere, cu atât îi crește relevanța, deci va fi în primele poziții organice pe Google. Construim strategia de generare a linkuri-lor.

Cu ajutorul instrumentelor dedicate de SEO și a experienței specialiștilor noștri obținem cele mai bune rezultate.

Professional SEO services

Strategia SEO

Utilizăm tool-uri de SEO cu ajutorul cărora identificăm erorile din site-ul tău precum și oportunitățile pe care le putem exploata. Generarea și analiza pe cuvintele cheie reprezintă un prim pas în realizarea strategiei de SEO.
Periodic, monitorizăm evoluția acestora și furnizăm rapoartele de activitate în care vei vedea pe ce pozitie a urcat site-ul tău pentru anumite căutari ale utilizatorilor și care este volumul de trafic organic generat.

Identificarea cuvintelor-cheie relevante

Optimizarea conținutului site-ului

Generarea de link-uri externe către site-ul clientului

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre

Echipa noastră de specialiști SEO îți poate aduce site-ul în topul căutărilor Google.