Depanero

 

Provocarea Depanero: Orice român trebuie să salveze numărul de telefon *4114 și să îl asocieze cu Depanero, locul în care se repară orice se bagă în priză, de la echipamente IT, la electrocasnice.

Run on Facebook
Run on Network
Campanie de Halloween
 

Provocarea

Asocierea numărului de telefon 4114 cu Depanero și convingerea oamenilor să salveze acest număr în lista lor de contacte pentru momentul în care vor avea nevoie de serviciile oferite de Depanero.

Top of Mind la nivel național pentru tot ce înseamna service de echipamente electronice.

Soluția

Pentru a genera cât mai mult interes și implicare am decis să ne folosim de atitudinea generală a oamenilor care cred că știu să rezolve singuri orice problemă. Am abordat această situație într-un mod amuzant, făcând haz de necaz și amintind de persoane pricepute la orice: handyman, rude pricepute, vecinul de la etajul 4, administratorul de bloc etc.

Am realizat un parteneriat cu Doamna Stela, un personaj cunoscut care prezintă horoscopul într-un mod ironic și amuzant, spre a „prezice” pentru nativii fiecarei zodii că în săptămâna lansării vor avea probleme cu diverse aparate. De asemenea, am pregătit un quiz cu întrebări pentru utilizatorii Facebook în care le-am oferit trei alternative de răspuns: „Te-ai pus pe treabă, dar aspiratorul are alte... aspirații. Cum îi dai de cap? Trec la coada măturii/Pun soacra la treabă/Frate, îl pun pe direct”.

Pentru acest proiect, am combinat numerose canale de comunicare: Facebook, Display Ads, parteneriate cu blogeri etc.

Rezultatele

Peste 500 000 vizitatori pe site

Peste 67 000 000 afișări de bannere 

Catalin Carcu – Commercial Director, Depanero

„Am regasit la Conversion o echipa profesionista si creativa, care a inteles imediat specificul produsului nostru, a ales acele canale de comunicare relevante pentru publicul tinta si a dezvoltat o strategie coerenta de expunere in media. In plus, echipa a venit cu solutii media ingenioase si amuzante, care sa trezeasca publicului utilizator de internet simtul raspunderii in ceea ce priveste reparatiile domestice, alegand cu incredere serviciile Depanero”

Studii de caz

Proiectele noastre