Banca Transilvania

 

Banca Transilvania a lansat în luna februarie o ofertă care să le atragă atenția îndrăgostiților ce vor să își facă surprize și cadouri.

Landing Page campanie
Creatie si call to action
Campanie Teasing
 

Provocarea

Oferta Băncii Transilvania s-a lansat într-o perioadă în care au existat numeroase reclame care făceau referire la sărbătoarea dragostei și a fost valabilă o perioadă scurtă de timp. Provocarea a fost ca, în acest context, să generăm interes pentru ofertă și să facem produsele bancare mai accesibile pentru publicul larg.

Soluția

Conceptul a pornit de la un joc simplu de cuvinte care a implicat sărbătoarea româneasca a dragostei: DragoBT. Campania a debutat cu teasingul utilizatorilor, moment în care Zânul BT și-a căutat ajutoare cu sprijinul bloggerilor. Cinci dintre cei mai apreciați bloggeri au lansat un concurs de crowdsourcing prin care fanii au fost îndemnați să găsească nume potrivite pentru ajutoarele de Zân, în ton cu sărbătoarea de DragoBT. Cei mai inspirați participanți la concurs au primit premii din partea celor de la Banca Transilvania.

Vizualul a înfățișat simbolic „dragostea” dintre două produse pe care le-am numit „oferte-pereche” spre a fi în ton cu denumirea campaniei.

Strategia a avut în vedere și un plan editorial în care mesajele creșteau suspansul în rândul utilizatorilor cu ajutorul unei numărători inverse cu zilele rămase până la momentul lansării ofertei. 

 

Rezultatele

Comentariile inițiate de bloggeri au generat discuții aprinse în social media. În scurt timp, postările lor pe tema ofertei de DragoBT s-au clasat pe locul întâi, luând în considerare numărul comentariilor generate.

Studii de caz

Proiectele noastre