Planificare, cumpărare și monitorizare media

Oferim cele mai bune prețuri datorită volumelor mari de publicitate pe care le contractăm de la furnizorii de media.

Planificarea campaniilor se bazează pe interesele publicului-țintă la care dorim să ajungă mesajul publicitar și intenția de cumpărare. În acest fel alegem suporturile media de comunicare potrivite.

 

Planificare

În funcție de intențiile clienților noștri și preferințele publicului-țintă, propunem canalele de comunicare cele mai potrivite pentru obiectivele urmărite.

Cumpărare

Împărțim bugetul pe care clientul ni-l pune la dispoziție, pe canalele de comunicare offline, astfel încât mesajul publicitar să ajungă la cât mai mulți cumpărători posibil.

Raportare

Trimitem către clientul nostru toate informațiile referitoare la rezultatele campaniilor în curs. Putem raporta săptămânal, lunar, la final de campanie etc.

Datorita volumelor mari de spații de publicitate pe care le cumpărăm pentru clienții noștri, îți putem oferi prețuri competitive pentru formate de impact și poziționari premium în toate mediile offline.

Professional SEO services

Monitorizare

Monitorizarea campaniilor este realizată permanent astfel încât rapoartele pe care le trimitem către client să fie cât mai exacte.

Audiență

Număr de cititori

Spectatori

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre