Optimizarea ratei de conversie (CRO)

Echipa noastră de specialiști te ajută să crești numărul de conversii generate de site-ului tău folosind traficul existent.

Analizăm în detaliu modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul tău și, prin implementarea unei strategii eficiente de optimizare a ratei de conversie, obținem rezultate notabile cu implicații directe în rata de rentabilitate (ROI) a tuturor surselor de trafic.

Analiza indicatorilor de trafic

Procesul nostru începe cu analiza indicatorilor de trafic. Rolul acestui pas este de a înțelege profilul site-ului și a activității utilizatorilor săi pentru a identifica zonele cu cel mai mare impact și potențial de creștere a ratei de conversie.

Dezvoltare și validare ipoteze

După analiza traficului, dezvoltăm ipoteze de îmbunătățire a conținutului și a fluxurilor urmând a fi validate prin teste A/B și Multivariate. Sunt implementate variantele a căror rezultate au înregistrat un impact semnificativ asupra indicatorilor de conversie.

Optimizare
continuă

Procesul nostru nu se oprește după implementarea unei variante ce influențează pozitiv rata de conversie. Căutăm și testăm permanent noi posibilități de a obține rezultate tot mai bune prin reiterarea procesului de optimizare.

Optimizarea ratei de conversie reprezintă un pilon cheie în strategia oricărui business online, iar fiecare zi care trece fără a acorda importanță acestei activități este o oportunitate pierdută de a genera mai multe vânzări și a obține mai mulți clienți.

Professional SEO services

Metode pentru optimizarea ratei de conversie

Strategiile de optimizare a ratei de conversie sunt personalizate pentru fiecare site în parte și implică utilizarea unui mix de metode.

Testare multivariată și A/B

Recuperare coșuri abandonate

Optimizarea textelor din pagini

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre

Trimitem email-uri automate generate de comportamentul utilizatorilor pe site-ul tău.