Marketing Automation

Marketing automation e în topul preferințelor atunci când vine vorba de marketingul actual datorită eficienței sistemului la înregistrarea conversiilor, fidelizarea consumatorilor și suportul inițiativelor de marketing derulate de orice companie.

Conversion stabilește ultimele trenduri în materie de tehnologie prin dezvoltarea platformei de email marketing Conectoo.

Echipă dedicată

Avem oamenii potriviti care sa adauge acel element lipsta campaniei tale pentru a inregistra rezultate optime.  Un manager tehnic va sta la dispozitie pentru a va ajuta in implementarea functiilor mai complexe.

Tehnologie avansată

9 scenarii de automatizare predefinite, gândite și organizate special pentru vânzările online si oferim flexibilitatea de a genera scenarii specifice în funcție de nevoile și profilul fiecarui magazin online.

Servicii complete

Dincolo de tehnologia pe care Conectoo o pune la dispozitie, echipa noastra iti ofera toate serviciile necesare pentru a pune in aplicare strategia de email marketing a business-ului tau. 

Soluția Conectoo pornește de la conceptul de „performanță în marketing” (performance marketing) pentru a le oferi un avantaj companiilor care își desfășoară activitatea online, în special magazinelor online, unde contactul permanent și comunicarea relevantă sunt puntea de legătură între un simplu utilizator și un viitor consumator.

Professional SEO services

Beneficiile automatizării

Automatizarea înseamnă eficientizare!

Mesajele ajung în momentul potrivit

Comunicăm cu persoanele potrivite

Analizăm comportamentul consumatorilor

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre