Cercetare și strategie de media

Primul pas pentru a îndeplini obiectivele clienților noștri.

Analiza publicului-țintă

Cercetarea începe cu analiza target-ului socio-demografic la care trebuie să ajungă mesajul clientului. Pentru a stabili comportamentului publicului-țintă pe internet utilizăm baza de date de audiență de la Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).

Preferințele grupului-țintă

Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI) ne oferă informații despre preferințele grupului-țintă în materie de site-uri, rețele sociale, categorii de interes, evenimente frecventate, modul în care trec printr-un proces de cumpărare online, tipul de plată online utilizat.

Strategia de comunicare

Conține variante originale, creative prin care îi transmitem mesaje potrivite publicului-țintă, la momentul și locul potrivit, cu o frecvență optimă astfel încât să îndeplinim obiectivele clienților noștri.

Professional SEO services

Îți dorești creșterea vânzărilor?

Procesul de documentare pentru realizarea strategiei de media începe după ce primim brieful de la clientul nostru. De cele mai multe ori, aceste obiective se traduc în creșterea vânzărilor pentru magazine online.

Conversion este membru BRAT și deține toate instrumentele de cercetare și planificare pe care piața de publicitate le consideră de referință.

După ce planificăm întreaga abordare 360 de grade, continuăm procesul planificării și cumpărării de spații media.

Trimite-ne câteva informații despre business-ul tău, iar noi te contactăm spre a-ți oferi strategia potrivită pentru a-ți atinge obiectivele.

Vrem să te cunoaștem!

Dă-ne mai multe detalii despre proiectele tale, iar noi venim cu un feedback foarte curând!

Recomandări

Studii de caz

Proiectele noastre

Optimizăm împreună bugetul tău de promovare și te ajutăm să obții rezultate maxime.